Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011 Február

2011.07.29
 

Mai napunk meg a többi.....

 

Ma hol is kezdjük...
6 óránk volt mindeggyiken szétuntuk magunkat -.-" Aztán énekórán már kicsit bepörögtünk xD Pl.:Kiszineztük Mozartot a könyvbe akkor találtunk a székpárnája alatt egy lapított zsepit xD És írtunk is rá hogy : Hali!Milyen az óra" és visszatettük kíváncsian várjuk hogy válaszolnak-e xD.....
A február elég zűrösen kezdődött mint minden hónap amikor suli van de, viszont azt is meg kell jegyezni, hogymulatságos mert első nap nagyon jó volt mentünk a fogorvoshoz tudom nem minden gyerek szereti de hallgassátok: Töri óránk volt. Névsor szerint mentünk 10es csapatokba és nagyon jó volt csak mi 3 lány mentünk együtt Szöszke,Rozi és Snaffy a fiúk meg nem tom xD De nem is érdekel...Hogy ne érjünk vissza törire mert azt hittük doga és senki sem tanult.És hogy ne érjünk be törire vagy 60x megkerültük az oszlopot meg minden dolgot közbe meg facebookoztunk aki tudja miaz annak jó aki nem az meg nézze meg ....:/ :)
Ja és ma van VALENTINNAP amit hát őszinték leszünk...........nagy ÍVBELESZARUNK XD Mert h nincs pasink így hát mi az értelme meg amúgy is ha szeretsz valakit akkor azt ne csak ezen az 1napon ünnepeljétek !!!!
Szóval ennyi történt...
MEGJEGYZÉS: Unjuk a sulit-Elegünk van a dogákból-Sok a lecke....
HANGULAT: Unott....

 

 
                                                   Egy átlagos nap...
Szerdátol írojuk ha nem baj.... Szerda szerintünk a legkönnyebb nap a péntek után!!A szerdai nap tehát hamar lement elég hamar mert az első óra hon és nép volt fúúúj uncsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.A 2. Magyar ami tök jó mert első nap (hétfőn) ültetés volt és minket külö-külön padba de egymás mellé (rem. érthető)
Tesin kosaraztunk......
 Termón dogát írtunk mint mindig!! Oszfőn meg dumáltunk a kirándulásról nagggggggggyyyyyon várjuk már!! 
Csüt.:Rajz hát mit is csinálhattunk volna rajzoltun xD!! 
Matek sajnos nem tudjuk mert nem igazán voltunk ott az órán...xD Úgy értjük, hogy nem igazán figyeltünk....Tesi ismét játszás ammm dobtam egy csontnélkülit magam se hittem volna xD!!!(Szöszke) Angol am lefeleltünk(Snaffy és a többiek)Én (Szöszke)megúsztam háááálllle lujja!!!(nem hiszem h így kell írni xD ) De ma el kellett mondanom de maj erröl máskor dumálunk!!!
 ÁÁÁÁÁÁÁ PÉNTEk (de már nem)csak 4 óra töri érdekes volt mint mindíg ! 
 Szerdán suligyűlés mint minden évben ilyenkor....-.-" És végig kellett állni félórás hablatyot h Enye bejnye! xD  UNALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM   -.-"
Infó képszerkeztés bbbááááár el kell mondjuk van aki facebookozott!!!
Matek jaj ne má!! Könyvtárhasználat példák feladatok példák feladatok...... 
És nekem(Szöszke)  rajzszakkör ami nagyon jó volt mert mindenki elkezdett rajzolni 3 percig amit akar és mikor letelt 3 pec továbbadod a végén meg megkapod a rajzodat, hogy mit csináltak belőle áltelába szépet de az enyém ocsmány lett!!!
Ennyi történt röviden tömören 2 hét alatt velünk ^^ Puszpá

 
 

 

Profilkép


Képgaléria
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 16179
Hónap: 59
Nap: 3